Massages

BoJa-massage:

Deze bij uitstek energiegevende massage is door stimulering van de huiddoorbloeding in staat de huid te verfraaien en gladder te maken, alsmede rimpelvorming en uitdroging tegen te gaan. Hierdoor wordt de stofwisseling in de spieren verbeterd, verslapte spieren nemen daardoor in kracht toe, weefselvocht wordt verplaatst en vermoeidheidsstoffen worden sneller afgevoerd. Waarneembaar na de massage is vermindering of verdwijning van vermoeidheidsgevoe-lens, lichamelijke en geestelijke ontspanning, een aangenaam gevoel van warmte en daardoor een totaal gevoel van welbehagen.

Tui-Na Massage-Therapie:

Het gehele lichaam, zowel aan de buitenzijde in de armen, benen en de huid, als intern in de diverse organen, wordt verbonden door Meridianen. Door de Meridianen stroomt bloed en voorziet het lichaam van voedingsstoffen. In de Meridianen kunnen blokkades en onregelmatigheden ontstaan die ziekteprocessen kunnen veroorzaken. De Tui-Na massage richt zich op het opheffen van de blokkades in deze Meridianen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd. De Tui-Na massage bij de schoonheidsspecialiste richt zich met name op de Meridianen in het gezicht en de hoofdhuid.

Kasaath Hawa BedoeÔenenmassage

Eeuwenoud is deze vorm van massage. Het betreft een manier van masseren die gebezigd werd door BedoeÔenen en die een geneeskrachtige werking heeft. Glazen en vuur worden op het lichaam gebruikt om een vacuŁm te creŽren. Dit proces stimuleert de lymfe-, bloed- en energie- doorstroming. Stress, spierpijn en blokkades nemen voelbaar af. Het resultaat is een diepe ontspanning van lichaam en geest. Je voelt je energieker en het lichaam wordt bevrijdt van veel afvalstoffen. Kasaath Hawa is ook ideaal bij cellulite en afslankbehandelingen. De massage kan zowel apart, als in combinatie met andere therapieŽn en massages gebruikt worden.

Anbos
bemineral
PRIORI
Rosel Heim
La Belle - Nieuwsbrief
La Belle - Kadobon