Geniet, ontspan
en straal écht

Rosel Heim

Schoonheidssalon “La Belle” is een plek waar u in een ongedwongen
sfeer tot rust komt en waar u even een moment voor uzelf kunt hebben.

Schoonheidsspecialiste

Anja Wolf

Uw schoonheid, mijn passie!

ontspan

Neem echt even
de tijd voor u zelf

De plek voor (h)eerlijke en (huid)vriendelijke verzorging.

geniet

Kwaliteit en veel persoonlijke aandacht

Samen werken wij toe naar een gezonde huid met op uw
gezicht een stralende
glimlach.

Rosel Heim

Vanaf de eerste ontmoeting in de jaren tachtig met leden van de familie Rosel Heim raakte ik onder de indruk van hun kennis. Ze spraken niet zozeer over de crèmes die ze maakten, maar vooral over wat de huid wel en niet nodig heeft om gezond te blijven, over de samenhang van het immuunsysteem, het hormoonstelsel en het zenuwstelsel. Sindsdien wilde ik deze ordening van de huid leren begrijpen en langzamerhand een schoonheidsspecialist worden met gedegen kennis van zaken. Eerst de huid begrijpen en respecteren, dat geldt voor alle specialisten die met Rosel Heim werken.

Je gaat verantwoordelijk om met de huid die je verzorgt en kunt deze langdurig en effectief behandelen. Je dient de klant van adviezen en reikt producten aan die voor de huid optimaal werken. Door regulatief te werken kun je dit bereiken. Het is een genot om de huid in volle glorie, helemaal gezond en mooi te kunnen houden.

Rosel Heim probeert de huid van buitenaf te geven wat via de voeding van binnenuit niet meer optimaal is. Hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten die ook zonder kunstgrepen en zonder schadelijke bijwerkingen in de huid werkzaam zijn.

Bij de producten van Rosel Heim wordt aan de samenstelling van de producten de grootst mogelijke aandacht besteed. De producten zijn zuiver. Er wordt gebruik gemaakt van biologisch geteelde oliën en de conservering is zo natuurlijk mogelijk. De huid reageert aangenaam alsof de crèmes door de huid zelf gemaakt zijn. Er komt weer rust in de huid, de kleur is fris en natuurlijk, onnodige rimpels worden voorkomen en de huid kan levenslang jeugdig blijven.

De basis van de Rosel Heim producten zijn oliën, vetten en emulgatoren zoals ze in de huid voorkomen. Bijvoorbeeld squalaan, een vet dat de huid als haar eigen vet accepteert en inbouwt. Squalaan is daarom zeer geschikt om verstoringen in de vethuishouding van de huid te reguleren.

De grondstoffen worden zo uitgezocht dat de huid en het lichaam deze op de beste manier kunnen verdragen. Door zorgvuldige analyses wordt gewaarborgd dat de grondstoffen vrij zijn van pesticiden, zware metalen, allergenen etc. Elke grondstof wordt nauwkeurig op microbiologische zuiverheid getest.

De schoonheidsspecialist kan met de producten van Rosel Heim Nature en Science prachtige resultaten bereiken. Met professionele inzet en liefdevolle aandacht wordt de klant met gevoelvolle handen aangeraakt, verzorgd en gemasseerd. Op die manier wordt iedere behandeling een feest, de klant gaat uitgerust en opgetogen weer naar huis en verheugt zich al op de volgende afspraak.