Nieuwsbrief Rosel Heim

Tips en wetenswaardigheden

Van uw Schoonheidsspecialiste en visagiste Anja Wolf over "Rosel Heim".

In deze nieuwsbrief aandacht voor de nieuwe huidtherapeutische behandeling met Rosel Heim producten.

Anja Otter

Eenvoudig is het niet om een leven lang een fijne gezonde rimpelvrije huid te bewaren. Onze moderne manier van leven vergt veel van de huid. Door het enorme aanbod van cosmetica en de indringende reclame is het moeilijk een product te kiezen dat werkelijk goed is voor uw huid. Bij Rosel Heim producten wordt aan de samenstelling de grootst mogelijke aandacht besteed. De producten zijn zuiver, zonder dierproeven, er wordt gebruik gemaakt van biologisch geteelde oliën en de conservering is zo natuurlijk mogelijk. De huid reageert aangenaam alsof de crémes door de huid zelf gemaakt zijn. Er komt weer rust in de huid, de kleur is fris en natuurlijk, onnodige rimpels worden voorkomen, de huid kan levenslang jeugdig blijven.

Basis van de Rosel Heim producten zijn oliën, vetten en emulgatoren zoals ze in de huid voorkomen. Bijvoorbeeld squalaan, een vet dat de huid als haar eigen vet accepteert en inbouwt. Squalaan is daarom zeer geschikt om storingen in de vethuishouding van de huid te reguleren.

De grondstoffen worden zo uitgezocht dat de huid en het lichaam deze op de beste manier kunnen verdragen. Door zorgvuldige analyses wordt gewaarborgd dat de grondstoffen vrij zijn van pesticiden, zware metalen, allergenen etc. Elke grondstof wordt nauwkeurig op microbiologische zuiverheid getest.

Rosel Heim probeert de huid van buitenaf te geven wat via de voeding van binnenuit niet meer optimaal is. Hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten die ook zonder kunstgrepen en zonder schadelijke bijwerkingen in de huid werkzaam zijn.

Met vriendelijke groet,
Anja Wolf

Dennenlaan 46 Emmen
Telefoon: 0591- 613982

Anbos
bemineral
PRIORI
Rosel Heim
La Belle - Nieuwsbrief
La Belle - Kadobon