Behandelingen
Opsommings Teken Meer informatie over de Roselheim behandeling:.
Opsommings Teken Meer informatie over aroma-therapie.
Opsommings Teken Meer informatie over visagie.
Opsommings Teken Meer informatie over de volledige behandeling.
Opsommings Teken Meer informatie over de korte behandeling.
Opsommings Teken Meer informatie over de borst en decolleté behandeling.
Opsommings Teken Meer informatie over de benen wikkelpakking.
Opsommings Teken Meer informatie over de speciale gezicht en halspakking.
Opsommings Teken Meer informatie over de pakkingen behandeling.
Opsommings Teken Meer informatie over harsen.
Opsommings Teken Meer informatie over manicure behandeling.
Opsommings Teken Meer informatie over Acné behandeling.
Opsommings Teken Meer informatie over bruidsmake-up.

Roselheim Behandelinge:

Bij Rosel Heim producten wordt aan de samenstelling de grootst mogelijke aandacht besteed. De producten zijn zuiver, zonder dierproeven, er wordt gebruik gemaakt van biologisch geteelde oliën en de conservering is zo natuurlijk mogelijk. De huid reageert aangenaam alsof de crèmes door de huid zelf gemaakt zijn. Er komt weer rust in de huid, de kleur is fris en natuurlijk, onnodige rimpels worden voorkomen, de huid kan levenslang jeugdig blijven.

Basis van de Rosel Heim producten zijn oliën, vetten en emulgatoren zoals ze in de huid voorkomen. Bijvoorbeeld squalaan, een vet dat de huid als haar eigen vet accepteert en inbouwt. Squalaan is daarom zeer geschikt om storingen in de vethuishouding van de huid te reguleren.

De grondstoffen worden zo uitgezocht dat de huid en het lichaam deze op de beste manier kunnen verdragen. Door zorgvuldige analyses wordt gewaarborgd dat de grondstoffen vrij zijn van pesticiden, zware metalen, allergenen etc. Elke grondstof wordt nauwkeurig op microbiologische zuiverheid getest.

Rosel Heim probeert de huid van buitenaf te geven wat via de voeding van binnenuit niet meer optimaal is. Hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten die ook zonder kunstgrepen en zonder schadelijke bijwerkingen in de huid werkzaam zijn.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Aroma-therapie:

Aroma-therapie werkt met de therapeutische kracht van etherische plantenoliën. Een oude wijze van behandelen die het welzijn verhoogt, stress vermindert en bijdraagt tot verjonging en regeneratie van het menselijk lichaam. Enkele druppels etherische oliën komen overeen met kilo's verse planten of delen van planten, deze oliën worden helemaal door de huid opgenomen. Voor de huid en het huidweefsel zijn etherische oliën stimulerend, verstevigend, verjongend, doorbloeding- en voedingsopname bevorderend, ontsmettend en ontgiftend. Aromatherapie kan voor bijna iedereen van nut zijn zonder onszelf en het milieu te vervuilen. Tijdens de schoonheidsbehandeling worden de etherische oliën gebruikt bij de massage, maskers en als geurverspreider om de salon te desinfecteren en te verfrissen.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Visagie:

De laatste jaren wordt er op het gebied van make-up steeds meer overgelaten aan ieders fantasie. Er wordt steeds minder voorgeschreven wat moet of wat absoluut een trend is. Met een beetje fantasie kunt u er precies zo uitzien als u zelf het prettigst vindt en wie zich prettig voelt ziet er altijd op haar best uit. Daarom adviseert een visagiste welke make-up het beste past bij verschillende huidtypen en kleur van ogen en haar.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Volledige behandeling:

Deze behandeling omvat de volgende onderdelen: Reiniging: De huid wordt grondig gereinigd en ontdaan van onzuiverheden. De doorbloeding wordt bevorderd en de huid ziet er direct frisser uit. Epileren wenkbrauwen: Overtollige haren worden verwijderd en de wenkbrauwen worden in model gebracht. Dieptereiniging: Met borstels wordt de huid grondig gereinigd tot diep in de poriën en de huid wordt alvast voor gemasseerd wat de doorbloeding bevorderd.. Stoombehandeling: Met een warme kruidennevel van ± 10 minuten worden de poriën verwijdt waarna meëeters worden verwijderd. Massage: Het gezicht en decolleté worden gemasseerd volgens de BOJA-methode. Masker: Een masker zorgt ervoor dat de weefselopbouw van de huid wordt bevorderd. Het verwijdert dode hoorncellen, beschermt de zuurgraad en geeft een droge huid zijn souplesse terug. De volledige behandeling wordt afgerond met een verzorgende crème en een lichte make-up, zodat u als herboren weer naar huis gaat. Vanzelfsprekend krijgt u tijdens een volledige behandeling een kop koffie of thee aangeboden.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Korte behandeling:

Deze behandeling omvat het reinigen van de huid met borstels, massage van gezicht en decolleté deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème en een lichte make-up.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Borst en decolleté behandeling:

De behandeling geschiedt met een thermo mask. Dit is een masker met een mineraal mengsel. Het masker ontwikkelt zelf een temperatuur van maximaal 45 graden wordt daarbij hard en koelt daarna langzaam weer af. Het masker blijft ongeveer 20 minuten zitten op de huid. Het masker zorgt voor een gelijkmatige bloeding, geeft een fijn huidreliëf, zorgt voor een goede bevochtiging van de huid waardoor de elasticiteit en spankracht wordt verhoogd.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Benen wikkelpakking:

Een benenwikkelpakking gaat cellulite (plaatselijk vetophoping) tegen, is ontslakkend en huidverstevigend. Ontslakken is het activeren van de vetstofwisseling. De beenwikkelpakking moet 20 minuten inwerken.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Speciale gezicht en halspakking:

Deze behandeling is gelijk aan de borst en decolleté behandeling.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Pakkingen:

Met een pakking wordt meestal een zachtblijvend masker bedoeld die werkt op de elasticiteit van de huid en heeft een langdurig verzorgend effect. Met een sisal handschoen worden huidschilfers verwijderd waarna een peelingcrème wordt opgebracht. Na enige tijd wordt deze peelingcrème met een kompresdoek afgenomen en daarna wordt een algenpakking aangebracht. Het lichaam wordt met folie omwikkeld en het geheel moet ruim 30 minuten zijn werk doen. Hierna afdouchen en het lichaam verzorgen met een bodylotion. Deze behandeling kan worden uitgevoerd alleen als rugbehandeling, been en voetbehandeling maar ook voor het gehele lichaam.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Harsen:

Bij harsen van het gezicht, meestal kin en bovenlip, wordt de huid ontdaan van overbeharing. Dit gebeurt met een hars die warm wordt opgebracht en er met strips weer wordt afgetrokken. De haren blijven aan de harsstrips vastzitten. Benen harsen gebeurt op dezelfde manier. De haren blijven, afhankelijk van de persoon, ± 3 tot 6 weken weg. Verven van wimpers en wenkbrauwen: Door het verven van uw wimpers en wenkbrauwen gaat het gezicht meer spreken. Afhankelijk van persoonlijke omstandigheden blijft de kleur tot ± 3 tot 4 weken zitten. U kunt kiezen uit de kleur die het best bij u past.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Manicure:

Een manicurebehandeling is gericht op verzorging van de handen en nagels. Bij een manicure worden de nagels gevijld en de nagelriemen naar achteren geduwd en bijgewerkt. Er wordt een handmassage toegepast, daarna wordt een paraffinepakking op de handen aangebracht en ter afsluiting worden de nagels gelakt.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Acné-behandeling (gezicht en rug):

De behandeling begint met een diepte reiniging, gevolgd door een peeling (het afrubben van de hoornlaag). Daaropvolgend een stoombehandeling met Ozon waardoor de huid wordt gedesinfecteerd, vervolgens worden meëeters, milia's en eventuele pustels verwijderd. Het geheel wordt afgesloten met een masker of een lijnzaadpakking met tot slot een verzorgende crème. Een lijnzaadpakking werkt vetsplitsend op de huid. Deze behandeling wordt op aanvraag door uw ziektekostenverzekeraar vergoed. Voor nadere informatie en voorwaarden moet u zich wenden tot uw ziekte- kostenverzekeraar.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

spacingline

Bruidsmake-up:

De bruidsmake-up moet er zo natuurlijk mogelijk uitzien, maar uiteraard ook naar wens van de bruid zelf. De make-up wordt afgestemd op de kleuren van de bruidsjapon, het bruidsboeket enz.. Alle kleuren moeten in harmonie met elkaar zijn.

Terug naar boven Ga naar behandelingen

Anbos
bemineral
PRIORI
Rosel Heim
La Belle - Nieuwsbrief
La Belle - Kadobon